Dakkapel

Wij maken dakkapellen geheel op maat. Daarbij kunnen we tevens het benodigde tekenwerk en eventuele bouwvergunning verzorgen.

Basis model

HJE Totaal Dakkapel basis

Het basis model dakkapel is opgebouwd uit een kozijn met aan weerszijden een paneel van rockpanel. De zijwangen zijn voorzien van een paneel. Verschillende kleurstellingen zijn hierin mogelijk. De dakrand van het platte dak wordt voorzien van een aluminium daktrim. De wanden worden en het dak hebben standaard een Rc waarde van 3,5 W/m2K. Wanneer gewenst kan voor een hogere isolatiewaarde worden gekozen.

Modern

HJE Totaal Dakkapel modern

Het moderne model dakkapel is eveneens opgebouwd uit een kozijn met aan weerszijden een rockpanel paneel. Het overstek en het plafond van het overstek zijn ook in rockpanel uitgevoerd. De dakrand bestaat uit een aluminium daktrim. Ook bij dit model zijn verschillende isolatiewaarden mogelijk.

 

Traditioneel

HJE Totaal Dakkapel traditioneel

Het traditionele dakkapel van HJE totaal geeft uw dak een luxe uitstraling. De boeien zijn gemaakt van redwood en de zijwangen van het dakkapel zijn gemaakt van rabatdelen. De boeien, de zijwanden, de kozijnen en de draaiende delen kunnen in een door u gewenste kleur afgelakt worden. Wanneer u het wenst kunnen we het dakkapel ook in een grondverflaag opleveren zodat u zelf het schilderwerk kunt verzorgen.

Reacties zijn gesloten.