Welkom bij HJE Totaal

U kunt HJE Totaal inschakelen voor het complete installatiewerk, maatwerk in interieur, keukens, badkamers en binnen en buiten meubelen. Verder is HJE Totaal hét adres voor ontwerp en realisatie van kleinbouwprojecten, zoals bijv: dakkapellen, tuinhuisjes en veranda’s.

Omdat HJE Totaal geavanceerde 3D software gebruikt is het mogelijk het eindresultaat al te bekijken nog voordat er nog maar één balk is gezaagd. Op deze manier kan men bijvoorbeeld met een 3d impressie bekijken of een tuinhuis wel past in de achtertuin. Of men kan alvast de nieuwe indeling van de woning bekijken zodat beoordeeld kan worden of deze aan de wensen voldoet .

Het nieuwe bedrijfspand van HJE Totaal biedt  de ruimte om verschillende elementen te prefabriceren. Deze manier van werken heeft als voordeel dat er extra aandacht besteed kan worden aan de afwerking van de benodigde elementen en de bouwsnelheid wordt aanzienlijk verkort.

Alle werkzaamheden kunnen wij verzorgen van ontwerp tot oplevering. Niet voor niets luidt de slogan:

HJE TOTAAL, VOOR TOTALE REALISATIE OP MAAT!

Of het nu gaat om  verbouwingen of maatwerk bij HJE totaal kunt u voor alles terecht. Wij voeren bijna alle werkzaamheden in eigen beheer uit.

Neem vrijblijvend contact op via de contact gegevens.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.